torsdag den 4. april 2013

Paleo brød

Vi kører nu på 3. dag med stenalderkost. Det går rigtig godt, og der har heldigvis ikke været de store fristelser. Dog kan det godt være lidt svært når man er på arbejde ikke lige stoppe et eller andet lækkert i munden. Og imorgen er det burger dag med pommes frites, så der skal rygraden godt nok være stærk :)

Man kan godt mærke at man ikke får nogle at de stivelses produkter som plejer at give en mætheds fornemmelse.
Derfor har vi her til aften bagt et paleo brød. Den består bare af en masse kerner, æg og olie. Så det er en nem og hurtig opskrift.

Du skal bruge:

100 g valnødder
100 g mandler
100 g solsikkekerner
100 g græskarkerner
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
5 æg
1 dl olivenolie
2 tsk salt


Alle kerner blandes sammen med æg og salt, og olien kommes i til sidst.

Kommes i et rugbrødsform.

Bages ved 160 grader ( varmluft ) i en time.

Selve "rugbrødet" bliver ikke så stort, så hvis man gerne vil have nogle store stykker, skal man fordoble den :)

Forhåbentlig kan det udgøre lidt af den fornemmelse af at man mangler brød nogle gange :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar