tirsdag den 16. april 2013

2. uge

Så er 2. uge af paleo gået, og det går faktisk godt! :)
Vi overholder reglerne, endda selvom vi lige har været hjemme i weekenden. Det er en super dejlig følelse at man kan overholde noget, og at man rent faktisk kan se at det virker.

Vi vejer os jo om tirsdagen, og idag var ingen undtagelse! Vi følte begge at vi ikke havde tabt os, og at vi sikkert havde taget på, nu da vi havde været hjemme i weekenden, men vi fik begge en glædelig overraskelse da vægten endnu engang var gået den rigtige vej, nemlig ned :)
Og endnu engang var der også røget nogle cm rundt omkring på kroppen, så glæden ville ingen ende tage.

Det at Peter har tabt sig 10 kg, kan tydeligt mærkes. Han er blevet mere glad og det er som om han har fået lidt mere selvtillid. Og det er jo super dejligt med en kæreste som er ved at blive lidt gladere for sin krop :)

Vi havde egentlig valgt at vi skulle være på paleo i april måned, da vi ikke skulle noget, så vi ikke ville blive fristet af alle mulige ting, men her den anden dag fandt vi ud af at den 25 april får man varme hveder, og hvem elsker ikke varme hveder med smør og et glas kold mælk til? Ja det gør vi ihvertfald! Så det var en trist dag, men vi har bestemt os for at købe nogle alligevel, og så smide dem i fryseren. Så må vi jo spise dem lidt senere, når vi må spise almindeligt igen :) med et stort glas mælk til. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar