onsdag den 24. april 2013

3. uge

Så er 3. uge gået, og det går stadig godt.
Men vi er begge enige om at vi glæder os til at vi er færdige. Det vi egentlig begge syntes er det sværeste at undvære er faktisk brød. Brød kan godt nok bruges til meget. Det er dejligt til en salat, eller de fleste gryderetter kan man sagtens nøjes med et stykke brød i stedet for ris. Og så mælkeprodukter. HOLD DA OP hvor er der bare mange ting og mange retter som har en eller anden form for mælkeprodukt i sig. Men vi har da klaret den indtil nu, så kan vi også sagtens klare den 1 uge mere.

Vi er begge rimelig enige om at vi vil leve efter mange af regler efter måneden er gået. Dog bliver det ikke lige så striks som vi kører det nu. Nogle mælkeprodukter bliver ihvertfald genindført :D

Man skal jo også passe på med at det hele ikke bliver alt for striks i for lang tid, for så bliver det bare træls at være på en kur, eller en liv stils ændring som dette er.
Man skal bare være obs over hvad man spiser, så er man godt igang.
Man kan evt hente en pap som hedder ShapeUp, hvor man kan skrive ind hvad man får at spise i løbet af en dag, og så viser den hvor mange kalorier man har fået, og hvor mange man må få i løbet af dagen alt efter hvor meget man gerne vil tabe sig. Jeg har selv brugt den i en måned, og det hjalp faktisk. Man bliver bevidst om hvor mange kalorier der er i maden, og man bliver også chokeret nogle gange over hvor mange kalorier der er i noget af det mad man spiser dagligt.

"Du er hvad du spiser "

Ingen kommentarer:

Send en kommentar