Det er ikke sidste gang at jeg vil lave det.
Det er en simpel opskrift der ikke kræver meget.
Alt du skal bruge er:
10-15 hyldeblomstskærme
250 g sukker
1 citron
1/2 L vand
Kog vand og sukker indtil sukkeret er opløst.
Skær citronen i skiver og kom dem i sammen med hyldeblomsten. Rør godt rundt.
Sluk for varmen og lad den køle af.
Sæt den på køl når den er kølet af.
Saften skal trække i 3-4 dage. Husk at røre rundt i den et par gange om dagen.
Sigtes og kommes på patentflaske eller en plastflaske.
Tip:
Hvis man gerne vil have at den smager mere af hyldeblomst, kan man komme flere hyldeblomstskærme i blandinden.
Sørg for ikke at få for meget at stilkene med, da det kan gøre den bitter.
"Et smil betyder nødvendigvis ikke at man er glad - men at man er stærk nok til at smile, selvom det gør ondt."
Ingen kommentarer:
Send en kommentar